maanantai 31. maaliskuuta 2014

Superdieetillä liikkeelle

Mietin pitkään, minkälaisella ruokavaliolla ja treeniohjelmalla aloitan tämän projektin. Ensin ajattelin, että teen itse itselleni ruokavalion ja treeniohjelman, kun tietotaitoa erilaisten valmennusten jälkeen siihen kyllä jo olisi. Mutta koska tämän blogin pitäminen ja puolen vuoden matka sai inspiraation Jutta ja puolen vuoden superdieetit ohjelmasta, niin päädyin aloittamaan tämän puolen vuoden matkani ihan puhtaasti Fitfarmin superdieetin ohjeilla. Superdieetti ei ole mikään kitudieetti vaan siinä syödään kunnolla puhdasta ruokaa ja liikutaan paljon.

Eipähän tarvitse nyt miettiä sitten enää sen kummemmin, syö ja liikkuu vaan valmiiden ohjeiden mukaisesti. Helppoa!! Not :D Mutta periksi ei anneta :)

2 kommenttia:

  1. Moi! Eksyinpäs tänne ja heti täytyy kirjottaa :)
    Mä oon kyllä sitä mieltä, et hyvän valinnan oot tehny! Mulle superdieetti toimi ja oikeesti se on just noin yksinkertaista kuin sen tossa lopussa mainitsit :) toki pääkoppa voi tehdä vastarintaa, mut se on sit itsestä kiinni. Tsemppiä kovasti puolen vuoden rutistukseen! Ja tervetuloa vastavierailulle jos kiinnostaa:

    fat-to-fit-project.blogspot.com

    VastaaPoista
  2. Hei, kiitos kommentista ja tsempistä! :) Pitänee ilman muuta tulla vastavierailulle sun blogiin, varmasti mielenkiintoista luettavaa :)

    VastaaPoista

Erittäin mielellään otan kaikenlaisia kommentteja vastaan :)