tiistai 15. huhtikuuta 2014

Bikini challengen ensimmäiset päivät

Kolmas päivä menossa bikini challengen ohjeilla ja fiilis on loistava. Ruokaa tässä syödään kyllä todella paljon, saapa nähdä mitä puntari sanoo sunnuntaina. Tänään kävin aamulla viiden aikaan salilla ja olipas ihana syödä hiilihydraattipitoinen aamupala, eikä tarvinnut alkaa syömään heti oikeaa ruokaa. Vaikka leivät jäi kyllä syömättä, mulla tuli niin kova ähky jo isosta puurohässäkästä, että en vaan pystynyt. Mutta muuten yritän syödä kaiken juuri ohjeiden mukaan, vaikka hieman määrät hirvittääkin.

Treeneistä olen ehtinyt testata yhden viikkotreenin ja yhden salitreenin. Eilen kotona tein ensimmäisen viikkotreenin, joka oli kyllä tehokas. Viikkotreenin jälkeen hikoilin vielä puolisen tuntia crosstrainerilla ja sitten olinkin ihan loppu! Bikini challengen viikkotreenit on toiminnallisia harjoituksia, joissa hypitään, loikitaan, juostaan, punnerretaan jne. Mukavaa vaihtelua normaaliin salitreeniin ja mikä parasta treenit voi tehdä kotona.

Salilla tänään tein ylävartalon voimapainotteisen treenin lyhyillä sarjoilla. Hieman oli painot hakusessa, mutta sain kyllä sitten hyvän tuntuman lihaksiin. Ensi kerralla sitten onkin helpompi, kun nyt tiedän, millä painoilla aloittaa. Treenin jälkeen oli kyllä ihmeellistä lähteä suhteellisen freesinä kotiin, kun superdieetin treenien jälkeen pää oli aina ihan hiestä märkänä :D 500kcal kuitenkin tällä yläkropan salitreenillä kulutin, että kyllä siinäkin töitä sai tehdä :)

Huomenna aamusta olisi tarkoitus käydä tekemässä salilla alakroppatreeni ja sitten torstai olisikin lepopäivä.

Aurinkoista viikon jatkoa!


2 kommenttia:

  1. Moikka!
    Sulle on haaste mun blogissa jos innostut vastailemaan :)

    fat-to-fit-project.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos haasteesta :) Mutta mie oon niin huono noissa ja tuntuu, että aikaa on aika niukasti tämän bloginkin kirjoittamiseen... Joten voi olla, että joudun passaamaan.

      Poista

Erittäin mielellään otan kaikenlaisia kommentteja vastaan :)