keskiviikko 2. huhtikuuta 2014

Fiiliksissä salitreenistä

Flunssa selätetty lopullisesti, vaikka hieman nuhaa vielä onkin. Eilen reipas kävelylenkki sujui hyvin ja päätin uskaltautua salille tänä aamuna ennen kuin mieheni lähtee töihin. Yö meni vähän niin ja näin, pikkuinen kun tehtailee nuita hampaita nyt urakalla ja aamulla oli kaikkea muuta kuin pirteä ja energinen olo. Meinasinkin jättää koko salin väliin mutta onneksi otin itseäni niskasta kiinni ja lähdin treenaamaan. Kyllä nimittäin kannatti, oli huippua ja fiilis treenin jälkeen ihan paras! Tämä fiilis pitäisi aina muistaa silloin, kun meinaa väsyttää lähteä salille.

Treeneissä oli tarkoitus ottaa hieman kevyemmin mutta en malttanut, vaan tein EFBW (extra fat burning workout) 1 treenin ihan kunnolla paitsi sykkeen kohotukset tein soutulaitteella kevyesti, en uskaltanut vielä ihan maksimisykkeillä vetää. Niille joille superdieetti on outo, niin kerrottakoon että EFBW 1 on jalka-pakara-peppu treeni, jossa tehdään pitkiä sarjoja kiertoharjoittelun tyyppisesti. 
Sykkeissä huomaa kyllä melkoisen eron ihan tavalliseen kuntosalitreeniin ainakin omalla kohdallani.

 

 
 
Ja parasta treenipäivissä on treenipäivien ruoat! Ollaanko tässä jollain dieetillä?? ;) Ainakaan tämän lounaan jälkeen, en voi sanoa olevani nälissään! :)
 
 


4 kommenttia:

  1. Hatunnosto Sinulle, kun viitsit lähteä aamulla aikaisin salille :)

    VastaaPoista
  2. Mie en oo mikään aamuihminen, mutta jostain syystä salilla tykkään käydä mieluiten aamusta. Mulla tuntuu aamulenkille lähdöt paljon vaikeammilta, kuin aamusalille lähdöt. Salille on vaan mukava mennä aamusta, kun silloin saa treenata ihan rauhassa, kun ei siellä montaa tyyppiä niin aikaisin ole.

    Kannattaa kokeilla, suosittelen :) Siitä saa energiaa koko päiväksi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä käyn joka aamu noin 45 minuutin kävelylenkin koirieni kanssa. Siitä olisi kyllä hyvä lähteä suoraan vielä salille, olisi alkulämmittelyt tehtynä. Ehkä vielä jonain päivänä tuokin tapahtuu.

      Poista
    2. Hatunnosto sinulle kyllä!! :)

      Poista

Erittäin mielellään otan kaikenlaisia kommentteja vastaan :)