sunnuntai 6. huhtikuuta 2014

Superdieetin enimmäinen viikko


Ensimmäinen viikko alkaa tätä puolen vuoden matkaani olla takana. Fitfarmin superdieetin ohjeilla lähdin siis liikkeelle ja ruodussa pysyin koko viikon ruokailujen suhteen vaikkakin loppu viikolla tulikin ex tempore reissu mökille. Reissusta johtuen salitreenit jäi kahteen. Ennen reissua kävin torstaina aamusalilla tekemässä superdieetin EFBV 2 treenin, joka on koko kropan kiertoharjoittelu. Treeni kulki tosi hyvin ja fiilis oli loistava treenin jälkeen!  Aerobista tuli taas viikon aikana runsaasti pitkien kävelylenkkien muodossa ja sainpahan mökillä tehtyä aamulenkitkin.

Kaiken kaikkiaan fiilis tällä viikolla on ollut erittäin hyvä mutta kyllä mielitekojakin on viikon aikana ollut ja tuli tänään tunne, ettei tästä matkasta tule kyllä helppo! Mutta periksi en anna! :) Kotona oli alkuviikko suhteellisen helppoa, eikä herkkuja tehnyt edes mieli mutta heti mökillä olisi tietenkin makkara maistunut, kun sen tuoksu leijaili mökissä. Tai kun kaapin avattua huomasin, että sehän suorastaan pursusi sipsejä, suklaata ja muita herkkuja. No yllättävän helposti pitäydyin kuitenkin omissa eväissäni, jotka oli kyllä melko askeettiset.

Vaikein hetki itseasiassa on ollut tänään, kun palattiin reissusta kotiin. Yleensä kotiinpaluu päivänä olemme hakeneet jotain valmista ruokaa, kiinalaista/pitsaa tms. Ja olisipas tehnyt nytkin niin mieli, mutta sitten oisin taas pilannut viikon tulokset, joten ei sitten haettu ei. Mutta kylläpäs sitten onkin koko loppu illan tehnyt mieli ihan kaikkea, mitä muut syö ja mitkä ei kuulu ruokavaliooni nyt. Etenkin lämpimät karjalanpiirakat on tänään kiusannut. Mutta periksi en tietenkään ole antanut mutta täytyy myöntää, että oon tänään miettinyt että pitäisikö minun syödä kerran viikossa cheat meal ateria varsinaisen tankkauspäivän sijaan, jotta pää pysyy kasassa. Sitten seuraavassa hetkessä oon, että no hei haloo, eka viikko menossa vasta, nyt itsekuria nainen! :D Eli superdieetin ohjeiden mukaisesti mennään ja tankkauspäivä odottaa vasta parin viikon päästä.

Sitten vielä viikon tuloksista. Aamupainoa en pystynyt tänään vielä ottamaan, kun olimme mökillä. Huomenna hyökkään heti aamulla puntarille, meinaa jo olla vierotusoireita, kun viimeksi viikko sitten puntaroinut. Toivottavasti suunta on reilusti alaspäin! :) Tuntuu ainakin hoikemmalta olo, että luulen että ainakin vähän nesteturvotusta on lähtenyt. Oli puntarin tulos mikä oli niin samalla tsempillä jatketaan ensi viikko. Haasteita dieetin suhteen sillekin viikolle varmasti on luvassa, kun saamme vieraita. Mutta toisaalta paljon helpompaa kuin jos itse lähtisi viikoksi kylään.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Erittäin mielellään otan kaikenlaisia kommentteja vastaan :)