sunnuntai 13. huhtikuuta 2014

Toinen viikko ja uusia tuulia!!



Jee, tänään puntari oli taas mukavana ja näytti kuutoisella alkavaa lukua! :) Viime viikosta paino on tippunut -900g ja paino siis tänään 69,2kg :) Yhteensä tiputusta -3,4kg.




Nappasinpas vielä mitatkin tänä aamuna, suunta on oikea! :)

Vyötärö 82cm (-2cm)
Napa 92cm (-3cm)
Reisi 63,5cm (-0,5cm)
Peppu 103cm (-0,5cm)
Pohje 35,5cm (-0,5cm)
Käsivarsi 33cm (+-0cm)
Rinta 96cm (-5cm)

Rinnoista lähtenyt melkoisesti senttejä. Vielä se ei harmita, kun nyt mahtuu rintsikat paremmin päälle, mutta toivottavasti ei ihan tuota tahtia tipu sentit sieltä :D Minun kroppa on enemmän päärynä mallia, niin ensin lähtee aina ylhäältä rasvat ja pepussa ja reisissä se läski onkin sitten tiukasti kiinni.


Tämän viikon aikana sain tehtyä kolme salitreeniä ja muutaman kävelylenkin. Kävelylenkit tein kylässä olleen vieraan kanssa, tahti oli aika rauhallinen. Henkisesti viikko on ollut aika raskas ja kyllä on pitänyt kamppailla mielihalujen kanssa taas. Ihan superdieetin ohjeissakaan en ole pysynyt mutta en ole mitenkään kauheana repsahtanutkaan. Superdieetissä syödään vain vihreitä kasviksia mutta en viitsinyt tehdä itselle eri salaattia kuin muille, se olisi ollut jo melko kummallista, joten söin normisalaattia. Kävimme myös Subissa syömässä, mutta siellä valitsin vähärasvaisen vaihtoehdon eli kalkkunasubin.

Muutenkin vähän uudet tuulet nyt puhaltaa tähän projektiin. Innostuin nimittäin lähtemään 14.4. maanantaina alkavaan uudistettuun Fitfarmin bikini challenge valmennukseen! :) Siitä lisää seuraavassa postauksessa. Mutta siis tämä superdieetti jaksoni jäi nyt kahteen viikkoon. Tuloksia tässä kyllä on tullut, mutta ruokavalio esim. kasviksien suhteen on sen verran yksipuolinen, niin pelkään että käy kuin aiemmin, että jossain vaiheessa kyllästyn totaalisesti ja repsahdan täysin. Lisäksi fitfarmin ryhmän tuki tsemppaa varmasti ja mikä parhainta on se, että challengessa on mukana paras ystäväni. Joten 100% tuki on siis taattu!! :)

2 kommenttia:

  1. Hienoa edistymistä! Varmasti saat hyvää tulosta aikaan tuon bc:n aikana. Jos siellä nyt ei paino niin paljoa välttämättä putoiskaan, niin ainakin se massa muuttaa takuuvarmasti muotoaan :) Tsemppiä kovasti!

    VastaaPoista
  2. Kiitos ja näinpä! :) Tää on kyllä myös edistystä mun pään sisällä, että osaa antaa aikaa laihtumiselle, kaiken ei tartte tapahtua just nyt ja heti ;)

    VastaaPoista

Erittäin mielellään otan kaikenlaisia kommentteja vastaan :)