sunnuntai 20. huhtikuuta 2014

Kolmanen viikon raporttia


Pääsiäisen keskeltä pikainen viikkopäivitys. Tämä viikko on siis menty täysin Bikini challengen ohjeiden mukaan.

Ruokailut: Ruokamäärät on tuntunut isoilta, mutta olen koittanut kiltisti syödä kaikki. Välillä olen saattanut aavistuksen pienentää ateriaa esim. jättämällä leivän pois. Mutta pääasiassa ohjeen mukaan on menty, vaikka määrät onkin hirvittänyt. Herkkuhimoja ei ole ollut ollenkaan, johtuen varmaan ihan tuosta ruoan määrästä :)

Treenit: Treenit on ollut ihan huippuja. Olen tehnyt kolme salitreeniä, voimapainotteiset ylä-ja alakroppatreenit sekä koko vartalon kiertoharjoituksen. Sekä yhden viikkotreenin. Kroppa tuntuu hyvältä, joten ensi viikolla koitan mennä täysi ohjeen mukaisesti eli viisi treeniä yhteensä.

Puntari: -100g.  Osasin odottaa, että paino ei tule putoamaan paljoa tällä viikolla, kun superdieetin ruokavaliosta siirryn bikiniin. Hiilihydraattien lisäys ja treeni varmasti sitoo nestettä lihaksiin. Toivottavasti lähtee siitä tippumaan vähän nopeampaa tahtia kuitenkin jatkossa. Viskeraalinen rasva oli tippunut 7 -> 6 ja rasvaprosenttikin oli laskusuuntaan -0,5%. Vaikka en kovin luota tuohon laitteen rasvaprosettimittaukseen, näyttää täysin eri lukuja kuin inbody mittaus mutta kai se on suuntaa antava kuitenkin.


 

 
Fiilis: Loistava fiilis puntarin lukemasta huolimatta :) Motivaatio on korkealla ja sain kuulla jo ensimmäisen kommentin, että oletpas joulusta laihtunut! Kasvoista kuulemma näkee selkeästi :) Kylläpäs tuntuu hyvältä kuulla tuollaista!
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Erittäin mielellään otan kaikenlaisia kommentteja vastaan :)